de ultieme indicator

De prijs is de ultieme indicator, want het is het enige waarop uw winst worden bepaald. Toch zijn er veel handelaren willen indicatoren te gebruiken. Terwijl de indicatoren zijn alleen manipulaties van de prijsgegevens, kunnen zij u inzicht te geven dat je niet kan zien in de prijs beweging zelf. Voor degenen die graag indicatoren, de Ichimoku Kinko Hyu of “Ichimoku wolk” is een indicator die een beetje van de studie verdient. Er zijn vele manieren om de indicator Homepage fraude te gebruiken, maar op één manier opvalt in mijn gedachten. De Ichimoku indicator is een visuele manier om de handel, en kan heel snel geven u een momentopname van de gezondheid van een trend, of een vak is de moeite waard of als er een trend is het omkeren.

Ichimoku Indicator

In eerste instantie kan deze indicator een beetje overweldigend, en toe te voegen aan uw grafiek zullen de dingen rommel een beetje. Vrees echter niet, want dit zal waarschijnlijk een van de weinige overlay indicatoren die u nodig hebt, en voor het grootste deel richt ik me alleen één belangrijk aspect van de indicator-the cloud. Meer daarover binnenkort.

Voeg de indicator in een in kaart brengen platform en wordt u gevraagd om input enkele standaardwaarden voor de indicator. Hier zijn de de originele bron standaard waarden voor de verschillende lijnen:

Tenkan-Sen (Conversion Line): 9 Perioden

Kijun-Sen (Base Line): 26 Perioden

Senkou Span A: Dit wordt meestal niet gevraagd, want het is het middelpunt van de Conversion en Base lijn.

Senkou Span B: 52 Perioden

Chikou overspanning (Achterblijvende overspanning): 26 Perioden

Zodra u vertrouwd bent met de indicator zijn en effectief te gebruiken kunt u vinden het aanpassen van de waarden enigszins helpt bij uw specifieke Een goede post tijdsbestek, strategie of markt.

Na het invoeren van de waarden, zie je zoiets als figuur 1.

Figuur 1. USD / CHF – 1 uur Grafiek met Ichimoku Kinko Hyo

Bron: MetaTrader

Een beetje verwarrend, maar vergeet niet, toen voor het eerst deze indicator u alleen nodig hebt om jezelf bezig te houden met het leren van http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ “cloud.” De cloud is de gestippelde witte lijnen die meebewegen met de prijs, zoals aangegeven op de kaart.

Ichimoku Cloud Interpretatie

Door te focussen alleen op de cloud, kunt u snel veel informatie halen uit een koersgrafiek. De cloud kan worden gebruikt om trend te bevestigen, aan te geven omkeringen, bepalen de sterkte of zwakte zo goed als u te geven ‘geen handel zones. “Hier is hoe de wolk doet elk van deze dingen.

Bevestiging van Trends: Net als bij een simple moving average, wanneer de prijs is de handel boven de cloud deze signalen typisch dat het actief is in een uptrend. Wanneer de prijs is de handel onder de wolk dit geeft aan dat het actief is in een neerwaartse trend, zie figuur 2.

Figuur 2. USD / CHF – 1 uur Ichimoku Neerwaartse trend

 

Wat aangeeft Reversals: Sterke Uptrends of optiesonline downtrends verblijf meestal boven of onder de cloud respectievelijk. Pullbacks (beweegt ten opzichte van de trend) zal vaak “stuiteren” off van de wolk of penetreren het iets, maar dan weer de trend richting. Als de prijs beweegt volledig door de wolk duidt dit op een omkering van de trend is in potentie aan de gang.

Bepaal Kracht en Zwakte: Hoe dikker de wolk meestal hoe moeilijker het zal zijn om te doorboren. Anderzijds, als de wolk is erg dun duidt aarzeling en dat de trend verliezen wat stoom. Een dunne wolk niet een ommekeer al aan te geven; het gewoon laat zien dat de trend niet zo veel momentum op dit moment, ten opzichte van eerdere prijs actie.

Met behulp van “No Trade” Zones: Omdat we gebruik maken van de cloud te helpen isoleren trends, omkeringen en sterkte / zwakte, de oprichting van een vrijhandelszone geen helpt bij het opruimen van eventuele tegenstrijdige signalen die zich kunnen voordoen. Wanneer de prijs van de wolk binnenkomt, geen nieuwe posities in te nemen. Wachten om te zien wat er gebeurt; ofwel de voormalige trend zich zal voortzetten en je kunt de handel met, of de prijs zal naar rechts bewegen door de cloud te geven kan er een reversal handel.

Samenbrengen

Uiteindelijk is de beste strategieën zijn degenen die uw trades lijn met de trend. De cloud helpt zie je de trend, zodat u kunt de handel met het. Als de trend is omhoog, je wilt kopen (calls) wanneer de prijs daalt in de richting van de cloud, maar dan begint te stuiteren van het, hogere opnieuw in beweging. Als de trend is naar beneden, wilt u kort (kopen puts) wanneer de prijs rally’s in de richting van de cloud, weerkaatst het en begint lager weer in beweging. Als de prijs die de cloud komt, wachten met het maken van een handel tot de prijs begint de handel hetzij boven of onder de cloud, en gebruik dan de hierboven genoemde strategie . Deze aanpak zorgt voor een veel informatie snel worden opgenomen, zodat u om te beslissen of een potentiële handel mogelijk is of dat het beter is om te wachten. Terwijl alle indicatoren hebben hun zwakheden, en het verliezen van trades zal altijd voorkomen, Ichimoku is goed voor de ondernemers die graag de visuele aard van indicatoren en zijn op zoek naar een snelle manier om transacties te beoordelen.