een uitdaging voor handelaren

Nu dat ik ben gekomen om te beseffen dat de meeste websites touting gratis, betrouwbaar, no-risk binaire opties strategieën die het werk zijn meestal gewoon een stelletje BS Ik ben begonnen met mijn tijd meer te richten op het opgraven van strategieën die je kan gebruiken. Het grootste deel van de “vrije” systemen zijn echt niet vrij, ze vereisen registratie en deposito’s bij “vertrouwde brokers” om hen te krijgen. Dit vormt een uitdaging voor handelaren www.optiesonline.com om twee redenen. De eerste is dat je er meestal geen informatie over het systeem, zodat u niet kunt evalueren de effectiviteit en de tweede is hoe kan je een systeem dat is gebaseerd op uw deposito’s en handelsvolume om inkomsten te genereren niet uw winstgevendheid te vertrouwen. Ik zie echt een belangenconflict in dat, als het systeem echt werkt en de aanbieders echt zorg over uw succes waarom kunnen ze niet gewoon verkopen het systeem of geld te verdienen op basis van uw prestaties.

Een plaats die ik heb gemerkt dat is een geweldige bron voor gratis trading strategieën en middelen forums. Er is een groot forum hier bij BONET maar de strategie die ik ben op zoek naar vandaag te vinden op BinaryOptionsDaily.com. De strategie wordt hier het genoemd de Guppy System . Het is gebaseerd op een reeks van voortschrijdende gemiddelden variërend van 3 kaarsen naar 150 of meer, afhankelijk van uw set-up en voorkeuren. Het systeem is gebaseerd op golftheorieën en maakt goed gebruik van de voortschrijdende gemiddelden een herkenbaar signaal te produceren. Een van de dingen die ik leuk vind aan dit systeem is dat is een goed jaar voor beginners om mee te beginnen en biedt een platform om meer geavanceerde trading strategieën uit te bouwen.

Wat is de Guppy System

De Guppy System werd voor het eerst ontwikkeld door Daryl Guppy en in zijn boek beschreven Trend Trading . Om in te stellen, moet u 13 voortschrijdende gemiddelden op de grafiek te laden. Degenen die hier gebruikt zijn exponentieel moving averages. Exponentieel voortschrijdende gemiddelden geven extra gewicht aan de meest recente gegevens die zorgde ervoor dat ze prijsactie beter volgen dan een simpele voortschrijdend gemiddelde. Dit betekent http://www.optiesonline.com/anyoption/ dat een exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) meer signalen dan een eenvoudige en ook valse signalen geeft. Dit is de reden waarom deze strategie maakt gebruik van zoveel moving averages. De gemiddelden zijn 3,5,8,10,12 en 15 alle in lichtblauw tonen dan 30,35,40,45,50 en 60 alle in donkerder blauw, zodat u kunt de twee groepen uit elkaar te houden. De uiteindelijke gemiddelde is ingesteld op 200 en wordt gebruikt om trend stellen. Deze moet bruin of rood gekleurd om deze gescheiden van de rest te houden. Een 150 bar voortschrijdend gemiddelde kan worden vervangen door de 200, met name meer actieve en vluchtige middelen.

De signalen worden trend volgt. Te beginnen met de 200 bar EMA om de trend alleen signalen te nemen in lijn met de trend.Wanneer de EMA wijst omhoog of trending de trend omhoog is, als het naar beneden wijst of dalende trend is de trend naar beneden. Zodra u trend wachttijd vast te stellen voor de groep op langere termijn gemiddelden, de donkerblauwe, om rollover in lijn met de trend. Zodra dit gebeurt wachten op de kortere termijn groep gemiddelden rollover in de lijn van de de trend ook. De sterkste signalen zullen optreden wanneer de groep op langere termijn gemiddelden is in lijn met de trend envolledig over gekruist zodat de gemiddelden in orde zijn. Twee regels voor de handel met deze strategie gegeven door de auteur zijn tot de handel tegen de 200 bar EMA te voorkomen en niet om de handel op wankele crossovers. Ik zal zeggen dat je nooit moet handelen tegen de 200 bar voortschrijdend gemiddelde en te wachten op bevestiging voordat het invoeren van een handel. Een bevestiging zou een sterke / definitieve breuk van de prijs boven de korte termijn groep van voortschrijdende gemiddelden en / of een pull back zijn om opnieuw te testen na een pauze is gebeurd.

Pas op, The Guppy is een haai

Welk tijdsbestek te gebruiken? De schoonheid van deze strategie is dat het kan worden toegepast op een aantal verschillende tijdframes en in feite neemt tijd in aanmerking, hoewel de auteur niet wordt ingegaan. Denk er eens over als dit;een 30 bar EMA op de wekelijkse grafieken gelijk aan 150 dagen (30 weken x 5 dagen), zodat het in feite gelijk aan de 150 bar EMA dagelijks chart. De reeks van gemiddelden die hier gebruikt zijn allemaal op korte termijn en het verstrijken moet als zodanig worden behandeld, maar de signalen zelf zijn goed omdat ze zijn in lijn met de trend en tijdsbestek. Dus, terug naar de tijd frame en welke u wilt gebruiken … .de auteur maakt gebruik van 5 minuten Charts zijn voorbeelden en dit is OK, maar ik denk dat 30 minuten of per uur charts zou het beste voor de dag en de dag tot dag handelaren die willen het voorkomen ruis markt aanwezig op de 5 minuten tijdsbestek. Ik mijn eigen handel op de dag en per uur grafieken en hebben deze strategie gevonden om doeltreffend op beide te zijn.